ŞTIRI
PAGINI
1
 
2 
3
 
4
 

Pe parcursul anilor 2012-2014, Mihai Nesu Foundation a plătit tratamente de recuperare în valoare de aproximativ 75,000 euro clinicilor private din Ucraina și Slovacia, centrului Orto-Clinic din București, centrelor hiperbare din Constanța, centrului „Maria Beatrice” din Alba Iulia sau cabinetului doamnei doctor Angela Tudor din Târgoviște. 26 de copii au beneficiat de terapii cu durate între o lună și un an (în funcție de complexitate și costuri), încercând să alocăm între 1000 și 5000 euro pentru fiecare dintre aceștia.
 
În urma unei analize atente și după numeroase consultații, am ajuns la concluzia că există un număr prea mare de copii ce au nevoie de ajutorul nostru constant, astfel că am decis demararea unui proiect pentru eficientizare și sustenabilitate financiara. Astfel Mihai Neșu Foundation a contribuit prin sponsorizare la înființarea Centrului B2B Special, primul centru de zi de recuperare neuromotorie din Constanța. 
De asemenea pentru anul 2015 Mihai Neșu Foundation își propune deschiderea unui centru de recreere  pentru copiii cu tetrapareză spastică în Oradea. 
Mulțumim sponsorilor și celor care sunt alături de Mihai Neșu Foundation. 
Vă invităm în continuare să susțineți proiectele noastre și vă ținem la curent cu ultimele știri.
 
 
 
 

» Află mai mult
Fundația Mihai Neșu împreună cu Asociația „Copii Suflete Speranțe” și-au propus în anul 2013 să deschidă o clinică dedicată recuperării și integrării copiilor cu afecțiuni neuromotorii, unde copiii bolnavi de tetrapareză spastică să beneficieze de o gamă de tratament cât mai diversificată și potrivită nevoilor fiecăruia.

Centrul B2B Special (Born to Be Special) a fost amenajat și deschis în orașul Constanța. Centrul oferă următoarele tipuri de servicii:
- kinetoterapie;
- psihoterapie;
- ergoterapie;
- consultanță pentru părinți;
- sală de activități;
- neurologie;
- EEG
Pentru mai multe detalii despre activitatea centrului B2B Special consultati siteul http://www.copiisuflete.ro/centrul-de-recuperare-b2b-special
» Află mai mult
Logo Mihai Nesu Foundation
Data: 07.06.2013
Prima ediție a Cupei Mihai Nesu a avut loc sâmbătă, 2 iunie 2013, la complexul sportiv Fazantenkamp Maarssen.

» Află mai mult
Începând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și străinătate de a sprijini „Mihai Nesu Foundation” prin cumpărarea tricourilor imprimate cu numele și logo-ul fundației.
» Află mai mult
PAGINI
1
 
2 
3
 
4
 
Doneaza online!
Va multumim pentru sustinerea Fundatiei Mihai Nesu.
Puteti dona orice suma in RON sau EUR.

SPONSORI ŞI PARTENERI
Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri