Ambasadori
George Ogăraru

George Ogăraru este unul din foștii colegi ai lui Mihai Neșu la Steaua București și, totodată, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Familia Ogăraru a fost alături de Mihai după accident, în încercarea de a promova activitatea fundației în România, prin urmare George este și vicepreședintele Mihai Nesu Foundation.
Fost internațional român, George Ogăraru a jucat de-a lungul carierei la CSM Reșița, Oțelul Galați, Steaua București, Ajax Amsterdam și FC Sion. Mai mult decât atât, acesta s-a implicat, alături de soția sa, în numeroase proiecte sociale, fiind de ani buni parte din Asociația Pro Vita pentru născuți și nenăscuți, condusă de Părintele Tănase la Valea Plopului și Valea Screzii.


Rețele sociale unde îl puteți urmări:
Twitter: @
Facebook: 
Website: www.ogararu.ro

Dries Mertens

Dries este, de asemenea, un fost coleg de-al lui Mihai, de data aceasta la FC Utrecht, Olanda. Cel mai apropiat coleg de Mihai după accidentare, el a fost întotdeauna disponibil să participe la acțiunile fundației din Olanda.
Dries Mertens este un internațional belgian și în momentul de față este una din vedetele campionatului Olandei. Cluburile care i-au marcat cariera până în momentul de față sunt Anderlecht, AA Gent, AGOVV Apeldoorn, FC Utrecht și PSV Eindhoven.Rețele sociale unde îl puteți urmări:

Twitter:
Website: www.driesmertens.be

Ricky van Wolfswinkel

Ricky este un alt fost coleg de la FC Utrecht, Olanda, care a dorit să sprijine fundația prin imaginea sa.
Unul dintre cei mai tineri golgheteri în mare ascensiune în Europa, Ricky a fost jucătorul echipelor Vitesse Arhnem și FC Utrecht, iar în prezent activează la Sporting Lisabona.

Sander Keller

Sander Keller, coleg la FC Utrecht până la momentul accidentului, este parte activă a fundației, el fiind unul din antrenorii Școlii de fotbal Balgevoel din cadrul Mihai Nesu Foundation.
Sander a jucat de-a lungul carierei sale la Ajax Amsterdam, RBC Roosendaal, FC Utrecht, Neuchatel Xamax și Almere City.

Willem van Hanegem

Willem van Hanegem este unul din antrenorii care l-au apreciat cel mai mult pe Mihai în timpul carierei și care a dorit să susțină și Mihai Nesu Foundation.
Van Hanegem este o icoană vie a Olandei, fiind unul din cei mai mari fotbaliști din istoria acestei țări.
Fost internațional olandez, el a jucat la echipe precum Feyenoord, AZ 67, Chicago Sting și FC Utrecht.
Ca antrenor, a pregătit echipele USV Holland, FC Wageningen, Feyenoord, Al Hilal, AZ, Sparta Rotterdam și FC Utrecht.

Doneaza online!
Va multumim pentru sustinerea Fundatiei Mihai Nesu.
Puteti dona orice suma in RON sau EUR.

SPONSORI ŞI PARTENERI
Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri