Vreau să fiu voluntar!
Ne bucurăm că susțineți Fundația Mihai Neșu și că ați accesat rubrica Vreau să fiu voluntar.
Misiunea Fundației Mihai Neșu este de a acorda sprijin copiiilor și persoaneleor cu dizabilități, copiilor care provin din medii defavorizare din punct de vedere socioeconomic și familial precum și de a încuraja un stil de viață sănătos prin facilitarea accesului la activități sportive și susținerea tinerilor în dezvoltarea talentului de fotbalist.

Cum pot contribui ca voluntar?


Voluntar în Proiectul Oameni cu aripi
Pentru că sunt sute de persoane cu dizabilități imobilizate la domiciliu ne-am gândit că niște vizite plăcute și activități relaxante ar putea fi binevenite. Astfel am creat proiectul ”Oameni cu aripi” dedicat voluntarilor și studenților de la Asistență socială și Kinetoterapie, care își doresc să cunoască aceste persoane și să le facă viața mai plăcută. Voluntarii vor putea face exerciții la domiciliu cu persoanele cu dizabilități, vor putea povesti, picta, citi împreună sau organiza diferite plimbări și ieșiri la teatru, cinema. Conform legii voluntariatul realizat în domeniul studiilor absolvite se consideră și experiență de muncă. 

Voluntar pentru Activități de recreere dedicate copiilor cu dizabilități
Dacă aveți o pasiune precum muzica, teatrul, pictura sau confecționarea de diferite obiecte decorative, aceasta poate fi dedicată copiilor și persoanelor cu dizabilități prin organizarea de workshopuri la sediul fundației sau de evenimente caritabile. Scopul acestor activități este crearea unei comunități puternice, formată din voluntari, părinți, specialiști și apropiați ai persoanelor cu dizabilități, care să faciliteze schimbul de experință și să creeze oportunități pentru îmbunătățirea condițiilor de viață și de integrare a persoanelor cu handicap din România.

Voluntar pentru susținerea activității fundației
Dacă sunteți absolvent sau doar foarte pasionat de relații publice, graphic design, fotografie, jurnalism, profesor de sport, arbitru, jucător de fotbal sau sunteți specialist în kinetoterapie, neurologie, nutriție și alte domenii medicale vă puteți implica în activitatea fundației ca voluntar.

Cum devin voluntar? 
- Citește cu atenție misiunea Fundației Mihai Neșu și descrierea proiectelor și activităților sale
- Trimite-ne CVul tău și câteva cuvinte prin care să ne comunici intenția și motivația ta de a deveni voluntar la adresa sau
- Te vom contacta pentru a te invita la o întâlnire de informare în care îți vom răspunde la întrebări și vom stabili împreună cel mai bun mod de a colabora
- Dacă ești convins că dorești să faci parte din echipa voluntarilor, îți propunem o perioadă de probă de 2 săptămâni pentru a cunoaște fundația și activitățile sale
- După acestă perioadă încheiem un contract de voluntariat și începem colaborarea pentru o oferi o viață mai bună copiilor și persoanelor cu dizabilități din România și susținere copiilor care doresc să își dezvolte talentul de fotbalist.

Pentru alte intrebări sau propuneri legate de activitatea de voluntar scrieti-ne la adresa sau .
Doneaza online!
Va multumim pentru sustinerea Fundatiei Mihai Nesu.
Puteti dona orice suma in RON sau EUR.

SPONSORI ŞI PARTENERI
Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri