Logo Mihai Nesu Foundation
Activitatea Mihai Neșu Foundation
 Data: 16.12.2014
Pe parcursul anilor 2012-2014, Mihai Nesu Foundation a plătit tratamente de recuperare în valoare de aproximativ 75,000 euro clinicilor private din Ucraina și Slovacia, centrului Orto-Clinic din București, centrelor hiperbare din Constanța, centrului „Maria Beatrice” din Alba Iulia sau cabinetului doamnei doctor Angela Tudor din Târgoviște. 26 de copii au beneficiat de terapii cu durate între o lună și un an (în funcție de complexitate și costuri), încercând să alocăm între 1000 și 5000 euro pentru fiecare dintre aceștia.
 
În urma unei analize atente și după numeroase consultații, am ajuns la concluzia că există un număr prea mare de copii ce au nevoie de ajutorul nostru constant, astfel că am decis demararea unui proiect pentru eficientizare și sustenabilitate financiara. Astfel Mihai Neșu Foundation a contribuit prin sponsorizare la înființarea Centrului B2B Special, primul centru de zi de recuperare neuromotorie din Constanța. 
De asemenea pentru anul 2015 Mihai Neșu Foundation își propune deschiderea unui centru de recreere  pentru copiii cu tetrapareză spastică în Oradea. 
Mulțumim sponsorilor și celor care sunt alături de Mihai Neșu Foundation. 
Vă invităm în continuare să susțineți proiectele noastre și vă ținem la curent cu ultimele știri.
 


« Inapoi la articole
Doneaza online!
Va multumim pentru sustinerea Fundatiei Mihai Nesu.
Puteti dona orice suma in RON sau EUR.

SPONSORI ŞI PARTENERI
Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri