Logo Mihai Nesu Foundation
Cupa Mihai Neșu 2013
 Data: 07.06.2013
Prima ediție a Cupei Mihai Nesu a avut loc sâmbătă, 2 iunie 2013, la complexul sportiv Fazantenkamp Maarssen.

Cele 12 echipe participante, MNF echipele 1 și 2, Steaua București, echipa AGO, SC Heerenveen, NEC, Willem II, Sparta Rotterdam, Volendam, Excelsior, OHL și De Graafschap, au intrat în competiție pentru primul trofeu al Cupei Mihai Neșu. Din fericire, vremea a fost de partea celor prezenți, așa că turneul a fost unul de succes din toate punctele de vedere.

Cei de la Excelsior D1 au câștigat finala disputată contra echipei 1 a Mihai Nesu Foundation cu 1-0, iar cupa le-a fost înmânată de însuși proprietarul echipei FC Utrecht, Frans van Seumeren, și de către fostul jucător al echipei olandeze, Alje Schut. De Graafschap s-au clasat pe locul trei, în vreme ce adversarii lor, echipa Asociației George Ogararu, au ocupat poziția a patra în clasamentul final.

Celelalte echipe au terminat turneul după cum urmează:

5. OHL
6. Sparta Rotterdam
7. NEC
8. Willem II
9. Volendam
10. Heerenveen
11. MNF echipa 2
12. Steaua București

Portarul echipei a doua a MNF, Max de Bree, a fost desemnat cel mai bun portar dintre toți participanții, în vreme ce Etienne Muishout, jucător al echipei Excelsior, a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Mulțumim sponsorului principal, Bladt Real Estate Management BV, și celor de la Restaurant Callas Maarssen și FC Utrecht. Suntem recunoscători și partenerilor, Ralph Sport, Hagen Notarispraktijk, Brandwijk, G.H.Lukassen & Zn., promo.nl, Paapstvandam, precum și celorlalți sponsori, AsuratieNed, Joost Motoren, PBI, De Bellies, Bakkerij 't Stoepje, Ruben Timer, Keurslagerij Bader, Hema, Jamin, Primera, Dio, Kastino, Delicious și Boon & Teuwen, care au făcut posibilă desfășurarea evenimentului și care ne-au oferit atât finanțări, cât și consumabile. Suntem încântați că echipele participante au jucat corect, s-au respectat reciproc și au transformat turneul într-o întrecere extrem de calitativă. De asemenea, transmitem mulțumiri Federației Olandeze de Fotbal și domnului arbitru Ed Janssen, care, împreună cu ceilalți colegi arbitri, au condus fără probleme toate meciurile turneului.

Fără ajutorul sponsorilor și al voluntarilor, turneul ar fi fost imposibil de organizat. Mulțumim din nou și sperăm într-o nouă colaborare pentru cea de-a doua ediție a Cupei Mihai Neșu.« Inapoi la articole
Doneaza online!
Va multumim pentru sustinerea Fundatiei Mihai Nesu.
Puteti dona orice suma in RON sau EUR.

SPONSORI ŞI PARTENERI
Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri