Logo Mihai Nesu Foundation
Mulțumim FC Utrecht și suporterilor săi!
 Data: 28.02.2013
Mihai Nesu Foundation mulțumește suporterilor clubului FC Utrecht (prezenți la meciul împotriva echipei Roda), jucătorilor, precum și oficialilor care au dedicat, pentru al doilea an consecutiv, ziua de 24 februarie strângerii de fonduri pentru ajutorarea copiilor cu dizabilități din România.
 
Suntem recunoscători pentru faptul că jucătorii echipei FC Utrecht și-au vândut tricourile în cadrul unei licitații ce a avut loc imediat după victoria cu 4-0, tricouri pentru care fanii au plătit aproximativ 7250€.
 
Tot atunci, Martin Velthuizen, cel care a inițiat proiectul Nesu Magazine, i-a înmânat fondatorului fundației cecul cu profitul obținut de pe urma vânzării revistei. Suma strânsă a fost de 9000€, Martin exprimându-și dorința să fie înștiințat despre cazurile spre care vor fi direcționați acești bani.
Îi mulțumim lui Matin și tuturor celor care l-au ajutat în acest demers și putem să-l asigurăm de faptul că politica de transparența a Fundației Mihai Neșu va fi menținută în continuare.
 
Nu în ultimul rând, Mihai Nesu Foundation mulțumește juniorilor academiei FC Utrecht care, în calitate de voluntari înaintea partidei, au convins suporterii să doneze în folosul fundației. De pe urma acestei acțiuni s-au mai adăugat alți 2579,47€ în conturile noastre.
 
Suma totală s-a apropiat de 19.000€, un real ajutor pentru proiectele fundației.
Mulțumim tuturor încă o dată pentru această zi minunată și pentru sprijinul pe care îl arată față de Mihai Nesu Foundation.
 


« Inapoi la articole
Doneaza online!
Va multumim pentru sustinerea Fundatiei Mihai Nesu.
Puteti dona orice suma in RON sau EUR.

SPONSORI ŞI PARTENERI
Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri Sponsori si parteneri